21/05/2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 44 de ani, din comuna Pungești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 31 și 44 de ani, bănuiți că ar fi agresat o familie din municipiul Vaslui și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, la data de 8 septembrie 2023, pe strada Decebal, în zona Bâlciului Anual organizat în municipiul Vaslui.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, la data de 8 septembrie 2023, ora 20.00, pe fondul unei dispute verbale spontane avute de bărbații cercetați cu o femeie de 36 de ani, din Vaslui, aceștia ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnii. În sprijinul persoanei vătămate, ar fi sărit soțul acesteia, bărbat în vârstă de 41 de ani, care ar fi fost agresat la rându-l său de cei doi bărbați cercetați.
Altercația a fost observată de către un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care asigura măsuri specifice de menținere a ordinii publice, care a intervenit prompt și a imobilizat unul dintre bărbații cercetați. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru dispunerea măsurilor legale.
În această dimineață, 9 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.