Sun. Dec 10th, 2023

TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 25 de ani, din municipiul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
La data de 26 august, orele 5.27, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași zi, anterior apelului, la o stație de carburanți din municipiul Vaslui, strada Ștefan cel Mare, a avut loc un scandal.
În temeiul sesizării, la fața locului au fost deplasate echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui și Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, pentru cercetări, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui.
Ulterior, la orele 7.29, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la aceeași stație de carburanți din municipiul Vaslui se află în derulare o altercație.
În temeiul sesizării, la fața locului au fost deplasate echipaje de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui și Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, pentru cercetări, șase persoane, cu vârste între 27 și 21 de ani, din municipiul Vaslui și comuna Muntenii de Sus.
La data de 28 august, ca urmare a cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale
Vaslui au luat față de cei doi tineri cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, la data de 29 august, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor participante la agresiune și dispunerea măsurilor legale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.