21/05/2024

Lucrările la noul bazar s-au finalizat

1 min read

În municipiul Vaslui a fost finalizat obiectivul de investiţii „Amenajare Platformă Bazar şi Târg Auto”. În cadrul proiectului a fost construit obiectivul „Hale metalice” pe terenul care aparţine municipiului Vaslui, situat în str. Decebal nr. 30.
În următoarea ședință ordinară a Consiliului Local Vaslui consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre privind darea în administrare către Direcţia Administrare Pieţe, Târguri şi Oboarea imobilului „Hale metalice”. Predarea- primirea imobilului se va realiza în termen de 10 zile de la semnarea contractului de dare în administrare, prin încheierea unui proces verbal de predare-primire între municipiul Vaslui în calitate de predător şi Direcţia Administrare Pieţe, în calitate de primitor. Ansamblul propus are două funcțiuni de bază:
-Bazarul, cu o suprafață de 11.454 metri pătrați (mp)
-Târgul Auto cu 7.825 mp.
Zona bazar cuprinde cinci hale cu spații de circulație tip culoar, o hală pentru tarabe, 56 tarabe, 4 hale pentru magazine, 64 celule magazin (23,50 mp), 7 celule magazin (18,70 mp), 8 celule magazin (9,00 mp), 4 magazine alimentare (40 mp), Pavilion administrativ, parcare cu 104 locuri pentru clienți. Zona Târgului Auto cuprinde o parcare cu 92 locuri pentru mașini mici și 18 locuri pentru mașini mari și spălătorie auto.

Doru David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.