18/05/2024

Fetele din Botoșani, Ioana Stoleriu, Denisa Cramba și Teodora Panainte au încheiat, prin muzică, a V-a ediție ITOV

1 min read

A V-a ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Vaslui (ITOV), desfășurată pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 26 august 2023, s-a încheiat cu un spectacol în Parcul Copou din municipiul Vaslui, la care au participat Fetele din Botoșani (Iustina Irimia, Lorena Dupu și Simona Mazăre) și solistele de muzică populară din Vaslui, Ioana Stoleriu, Denisa Cramba și Teodora Panainte.
Concertul a marcat finalul unei zile pline de momente speciale (Liturghie, conferință, ateliere de dezbateri) Părintele Episcop Ignatie a transmis tinerilor prezenți îndemnul de a-și păstra frumusețea sufletului și bucuria vieții.
De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea acestei manifestări, Consiliului Județean Vaslui – cofinanțatorul evenimentul, Primăriei Vaslui, care a pus la dispoziție logistica, și tuturor voluntarilor.
În mod deosebit Ierarhul Hușilor le-a adresat mulțumiri Fetelor din Botoșani și solistelor vasluiene Ioana Stoleriu, Denisa Cramba și Teodora Panainte, care au făcut ca spectacolul din finalul programului ITOV 2023 să fie unul memorabil pentru toți tinerii prezenți.

Doru David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.