18/05/2024

Peste 200 de liceeni din Vaslui participă la Taberele „Hristos în mijlocul nostru”

1 min read

Peste 200 de tineri din Vaslui și împrejurimi participă zilele acestea la trei tabere de o zi, organizate de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, în colaborare cu Protopopiatul Vaslui.
Proiectul, derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui, se desfășoară într-un cadru natural deosebit, la marginea pădurii Chițoc, de lângă municipiul Vaslui.
Programul taberelor este unul diversificat și cuprinde o serie de activități (sportive, jocuri interactive, drumeții, dans, dezbateri), având ca scop creșterea gradului de socializare și de comuniune între tinerii prezenți, oferindu-le ocazia să petreacă un timp de calitate, într-o atmosferă de vacanță.
„Activitățile se înscriu în șirul de evenimente organizate de Episcopia Hușilor pentru tineri și copii. La finalul celor trei tabere, tinerii care s-au implicat în activitățile organizate de noi vor beneficia și de o excursie de două zile. Mulțumim tuturor voluntarilor Asociațiilor „Joy Camps Romania” și „Studenți pentru viață” Iași, pentru implicare. De asemenea, mulțumim Consiliului județean Vaslui pentru cofinanțarea acestor activități, precum și parohiilor implicate” a menționat părintele protopop Adrian Chirvasă.

Doru David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.