18/05/2024

INFORMATII IPJ VASLUI

2 min read

În completarea materialelor de presă nr. 323 și 325, transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui în cursul zilei de ieri, vă informăm cu privire la faptul că, cei 18 bărbați reținuți pe o perioadă de 24 de ore, cu vârste între 18 și 49 de ani, au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.
Față de treisprezece bărbați, Judecătoria Bârlad a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.
În cauză, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale.

Nr. 325 din 22 august 2022

U P D A T E

În completarea materialului de presă nr. 323, transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, în cursul zilei de astăzi, vă informăm cu privire la faptul că, față de alți șapte bărbați, cu vârste între 18 și 39 de ani, patru domiciliați în orașul Murgeni, doi în localitatea Simila, comuna Zorleni și unul din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.
Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
În cauză, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniştii publice”, “lovire sau alte violenţe” și “distrugere”.

Doru David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.