16/07/2024

SE CAUTA VOLUNTARI PENTRU FESTIVALUL MEDIEVAL DE LA VASLUI

2 min read

Ai peste 16 ani?
Iubești poveștile cu prințese și cavaleri medievali?
Te-ai gândit că ai putea face parte dintr-o astfel de poveste?
Ești deschis către nou, ai spirit artistic sau ești dispus să descoperi dacă în tine stă ascuns un mic actor sau dansator? Muzeul Județean “Ștefan cel Mare” Vaslui recrutează 30 VOLUNTARI – 15 BĂIEȚI/BĂRBAȚI și 15 FETE/FEMEI – pentru a participa activ la parada costumelor de epocă, la momente artistice de dans, muzică și teatru medieval, precum și la reconstituirea unor scene de lupte medievale în cadrul Festivalului medival “Vasluiul in straie de sarbatoare medievala”. Totodată, dintre cei 30 de voluntari vor fi selectați 25 (15 băieți/bărbați și 10 fete/femei), pentru a participa la Parada costumelor de epocă de la SOROCA (Republica Moldova).
Festivalul medieval se va desfășura ca urmare a derulării proiectului transfrontalier “Ștefan cel Mare – Istorie comună, patrimoniu comun. Soroca – Vaslui” , în cadrul Programului Operațional Comun România/Republica Moldova EMS-ENI 2014-2020. Festivalul va avea loc în perioada 19-22 octombrie 2023. Se doreste Să participați de cel puțin 3 ori pe săptămână, în funcție de timpul și disponibilitatea voastră, precum și de programul pe care îl vom face împreună, la pregătirile și instruirile pentru momentele de dans, teatru, muzică și lupte medievale.
Data limită a înscrierii: 20 septembrie
E-mail: muzeu_vaslui@yahoo.ro, tel. 0235/311626
La subiectul emailului specificați: VOLUNTAR FESTIVAL MEDIEVAL
În cuprinsul emailului vă rugăm să precizați nume, prenume, localitatea, vârsta, o foarte scurtă caracterizare și numărul de telefon al dumneavoastră.
Persoane de contat:
Chiriac Laurențiu – muzeograf;
Diana Matei – muzeograf;
Ramona Palade – muzeograf.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.