18/05/2024

Măsuri suplimentare pentru siguranța vasluienilor în minivacanța care urmează

2 min read

Pentru că în zile ce urmează vor avea loc mai multe evenimente cultural-artistice și religioase, prilejuite de sărbătoarea creștin-ortodoxă a ,,Adormirii Maicii Domnului” și pentru ca vasluienii să se bucure în liniște și siguranță de ele, Jandarmeria Vaslui a dispus măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, creșterea siguranței cetățenilor și pentru asigurarea intervențiilor în cazul solicitărilor imediate.
Astfel, în perioada 11-15 august, jandarmii alături de polițiști, pompieri și polițiști locali vor asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele cu public numeros ce vor avea loc pe raza județului Vaslui.
Echipajele de jandarmerie vor fi prezente, zilnic, în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în tot județul și vor fi pregătite să intervină în cel mai scurt timp.
În weekendul prelungit ce urmează, un număr de15 localități din județ vor organiza diferite activități pentru sărbătorirea zilelor acestora.
Evenimentul cel mai important este organizat în Vaslui, și anume Zilele culturale ale municipiului, dar un public numeros se preconizează a fi prezent și la activitățile organizate în localitățile Negrești, Văleni, Șuletea și Laza. De asemenea în atenția jandarmilor vor fi și manifestările religioase ce se vor desfășura la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” din Vaslui, Mănăstirea Moreni și Mănăstirea Bujoreni.
În această perioadă vom avea în sprijin și colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău care vor acționa pentru siguranța participanților la bâlciul organizat în localitatea Negrești.
Jandarmeria Vaslui recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.
Vă dorim o minivacanță în siguranță!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.