23/05/2024

Normative de cheltuieli pentru Festivalul „Hora din Străbuni”

2 min read

Primăria Vaslui propune elaborarea unui proiect de hotărâre privind aprobarea normativelor de cheltuieli în vederea bunei organizări a Festivalului Folcloric Internaţional „Hora din Străbuni”. Este vorba despre cheltuieli privind:

 • oferirea unei recepţii într-un restaurant local – 320 lei /persoană; -materiale promoţionale – 40 lei /persoană;
  -buchete de flori/aranjamente florale – 40 lei/persoană;
  -cheltuieli privind transportul 40 lei/persoană;
  -alte servicii (fotografii, albume comemorative, manifestări cultural-artistice) – 80 lei/persoană.
  În perioada 2-6 august va avea loc cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Hora din Străbuni”. Organizatorii manifestării sunt Consiliul Județean Vaslui, Primăria și Consiliul Local Vaslui si Centrul Cultural Județean Vaslui.
  Spectacolele se vor desfășura la Teatrul de Vară sau Sala Polivalentă (în caz de vreme nefavorabilă) pentru perioada 2-5 august și în Centrul Civic, pentru seara de gală, pe 6 august.

Programul cuprinde reprezentații ale ansamblurilor din tara noastra dar si din Cipru, Turcia, Grecia, Serbia, Georgia, Coreea de Sud, Columbia, Irak și Mexic. De asemenea, vor fi seri cu demonstrații de dans și ateliere în Parcul Copou, Piața Independenței și Stația CFR Vaslui. Județul va preznta la eveniment peste 20 de grupuri de dansatori. În cadrul paradei de deschidere va fi oferit un moment de virtuozitate coregrafică pusă la punct de coregrafii Virginel Solomon și Gheorghe Ilașcu. Biletele și abonamentele au fost puse in vânzare înca de luni, 10 iulie, la Casa de Bilete de la Teatrul de Vară, în intervalul orar 16.00- 19.00. Preț abonament – 30 lei/4 zile(2-5 august). Preț bilet – 10 lei/zi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.