Mon. Sep 25th, 2023

Atelier de limba franceza

1 min read

Desfăsurat în cadrul programului Biblioteca de vacanta atelierul are loc în fiecare zi de luni de la 9:30 (copiii cu vârsta între 11 și 14 ani) și în fiecare zi de marți de la ora 9:30 (copiii cu vârsta între 7 și 10 ani) și este coordonat de profesoarele: Cristina Borțun, Monica Sprâncenatu, Oana Ponea și Gina Budaca.
În societatea de astăzi este important ca, încă de la cele mai fragede vârste, copiii să fie capabili să comunice și în altă limbă decât cea nativă. În acest fel, copiii îşi însuşesc noi moduri de a gândi şi de a înţelege lumea din jurul lor, îşi îmbunătăţesc capacitatile cognitive, vor avea un acces mai larg la sursele de documentare şi vor deschide porţi către istoria, geografia, cultura şi spiritul altor naţiuni.
Stiati ca
-„Oiseaux” este un cuvânt cu 7 litere, cel mai lung cuvânt, în interiorul căruia nu se pronunță niciuna dintre literele componente?-Limba franceză a fost limba oficială a Angliei timp de 300 de ani?-Animalul național al aceste țări este cocoșul galic, iar principala floare este irisul?-
-Franța este țara cu cele mai multe premii Nobel pentru literatură?

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.