24/07/2024

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 3 POLIȚIE RURALĂ BÂRLAD

2 min read

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, amenințarea și ultrajul contra bunelor moravuri.
La data de 10 iulie, orele 16.37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Zorleni, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fratele său ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au stabilit că, la data de 7 iunie, Judecătoria Bârlad a emis împotriva bărbatului de 43 de ani un ordin de protecție, pe o perioadă de 6 luni, prin care acesta a fost obligat să păstreze o distanță de minim 5 metri față de fratele său și față de locuința acestuia.
Totodată, cercetările au stabilit că, la data de 10 iulie, orele 16.20, bărbatul cercetat s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 5 metri de fratele său și ar fi proferat amenințări, cu moartea, la adresa acestuia. Ulterior, bărbatul cercetat, aflat pe drumul public, ar fi săvârșit acte de exhibiționism.
Astăzi, 11 iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.