16/07/2024

TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în data de 1 mai, la o locuință din cartierul Munteni al municipiului Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin escaladare, pe timpul zilei, într-o locuință din municipiul Bârlad și ar fi sustras o casetă de valori în care se afla bani, acte de identitate și câteva auto. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 6.000 lei.
Ieri, 27 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Astăzi, 28 iunie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.