15/07/2024

U P D A T E

2 min read

În completarea materialului de presă nr. 226, transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui la data de 14 iunie, vă informăm cu privire la faptul că, în urma continuării cercetărilor derulate în cauza penală, față de un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat și față de acest bărbat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
La data de 15 iunie 2023, a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru documentarea și probarea activității infracționale a tuturor persoanelor implicate, sub aspecul săvârșirii infracțiunilor de ”tâlhărie calificată” și ”furt calificat”.

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII HUȘENI

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Ghidigeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în noaptea de 3/4 mai 2023, în localitatea Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.