15/07/2024

FESTIVAL DE DANS CU PARTICIPARE VASLUIANA, LA ARAD

2 min read

In perioada 28-30 aprilie 2023, s-a desfășurat la Arad a XXVIII-a ediție a concursului internațional de dans ”Ghiocelul de argint”, inscris in C.A.E.N./2023, al Ministerului Educației. Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor Arad, in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea “Vasile Goldiș” Arad etc. Au luat parte aproximativ 800 de concurenti din Romania dar și din afara granițelor țării (Republica Moldova, Polonia, Serbia, Croația, Ungaria, Germania, Slovacia). Concursul a oferit prilejul valorificarii si promovarii calitatilor artistice ale copiilor care frecventeaza cercurile de profil de la palate si cluburi ale copiilor.
”29 aprilie, Ziua Internațională a Dansului s-a petrecut festiv in compania copiilor care au încântat publicul spectator cu talentul și energia lor! Formatia coregrafica “Prietenia” de la Palatul Copiilor Vaslui a obținut două locuri III la: Vals si Dans popular stilizat.
Felicitari copiilor pentru rezultatul obtinut. Recunostinta tuturor parintilor, doamnei prof. Nistoroschi Mirela si domnului Silviu Sîrbu pentru faptul ca au fost alaturi de noi. Adresam multumiri Primariei Municipiului Vaslui pentru sutinerea gratuita a transportului si a materialelor promotionale. Totodata, multumiri Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, Palatului Copiilor Vaslui si Colegiului Economic “Anghel Rugina” Vaslui pentru sustinerea logistica.
Felicitari tuturor participanților, juriului și organizatorilor acestui frumos si valoros concurs de înalta tinuta artistica la care toti concurentii s-au bucurat de o primire călduroasă din partea organizatorilor, si, in mod deosebit al doamnei director Ioana Teodora Lung, Andreea-Florina Boransi al doamnei profesoare Mirela Cosma”, ne-a transmis prof. Anusca Doglan Elena.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.