18/05/2024

TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 4 POLIȚIE RURALĂ HUȘI

2 min read

Poliţiştii Secției 4 Poliției Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și violență în familie.
Polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Huși au probat activitatea infracțională a unui tânăr din comuna Pădureni, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie, în data de 6 aprilie, la locuința unei rude din localitatea Rusca, comuna Pădureni, județul Vaslui.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că la data de 6 aprilie 2023, la ora 19:30, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei rude (unchi), bărbat în vârstă de 54 ani, din Rusca, și l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri cu un corp contondent.
Conform raportului de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 24 – 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că anterior, la data de 3 aprilie, orele 14.30, tânărul cercetat ar fi pătruns, fără drept, în curtea persoanei vătămate și l-ar fi amenințat cu moartea.
La data de 11 aprilie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii hușeni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei cercetate.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.