18/05/2024

Campania „Împreună aducem Lumină în suflete!” a ajuns în Protopopiatul Vaslui

1 min read

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, angajații și voluntarii Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, au pornit spre comunitățile selectate pentru a III-a ediție a proiectului intitulat „Împreună aducem Lumină în suflete!”
Am ajuns, în această primă zi, în mai multe comunități rurale din Protopopiatul Vaslui, în parohiile Armășeni, Băbușa și Vovriești, pentru a împărți bucurie, zâmbete și speranță, precum și alimente pentru sărbătorile ce vin, încălțăminte, haine de sezon și dulciuri pentru copii. Ne vom îndrepta, zilele următoare, înspre partea de sud a Episcopiei Hușilor, și vom trece, în săptămâna ce vine, și în Basarabia.
Mulțumim prietenilor Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși și tuturor celor care ne sunt aproape și ne sprijină în realizarea acestui proiect de suflet”, a menționat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.
Proiectul filantropic „Împreună aducem Lumină în suflete!” este dedicat celor aflați în nevoi, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi, la care voluntarii Asociației și-au propus să ajungă, pentru ca și ei să simtă dragostea semenilor și bucuria Învierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.