18/05/2024

TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN MURGENI

2 min read

Poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Murgeni au documentat și probat activitatea infracțională a trei tineri, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în formă continuată, în noaptea de 27/28 martie 2023, în orașul Murgeni.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 martie 2023, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în patru locuințe din orașul Murgeni și ar fi sustras diverse bunuri de valoare (electronice, parfumuri, bijuterii, etc). Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la peste 15.000 lei, a fost recuperat integral.
La data de 3 aprilie, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei trei tineri cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 4 aprilie, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța dispunând arestarea preventivă a acestora, pe o perioadă de 30 zile.
În cauză, doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 14 ani, din Murgeni, sunt cercetați în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.