Sat. Mar 2nd, 2024

”Bun venit primavara”!

1 min read

Sub acest generic a a vut loc o actiune online. Aceasta face parte din proiectul educațional „????ibliovoiaj” si a fost realizat în parteneriat cu Grădinița cu P.P. nr. 5 Vaslui și Grădinița cu P.P. nr. 17 Vaslui dar și din proiectul educațional „Biblioteca de poveste” realizat în parteneriat cu Grădinița cu P.P. nr. 3 Vaslui.
Copiii de la grupele „Albinuțele”, „Buburuzele” și „Puișorii” au ascultat ”Legenda Brandusei”, din cartea ”Legendele florilor”, au aflat informații despre anotimpul Primavara, li s-au prezentat cărți cu tema Primavara aflate în colecțiile bibliotecii și i-au încântat cu un recital de poezii despre acest anotimp.
Din partea Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui activitatea a fost coordonată de Dana Monica Vîntu, bibliotecar la Sala de Împrumut la Domiciliu pentru Copii. De la Grădinița cu P.P. Nr 17 Vaslui actiunea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Gabriela Grosu, prof. înv. preșcolar Viorica Chiosa și prof. Gina Nane, director iar de la Grădinița cu P.P. Nr 5 Vaslui activitatea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Paula Macovei, prof. înv. preșcolar Diana Ionela Vasiliu și prof. Diana Nina Miron, director. Din partea Grădiniței cu P.P. Nr 3 Vaslui manifestarea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Simona Vrabie, prof. înv. preșcolar Vasilica Iuliana Balan și prof. Cristina Lefter, director.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.