Mon. Sep 25th, 2023

”MARTIE, MARTIE, MARTISOR”

1 min read

Miercuri, 1 martie, a avut loc manifestarea intitulata ”Martie, martie, martisor!”, cu ocazia celebrării nașterii marelui scriitor român, Ion Creangă(1 martie 1837-31 decembrie 1889) dar și cu ocazia venirii primăverii. Actiuna s-a desfășurat în cadrul proiectului „Școala altfel”, între Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Vaslui.
În cadrul activității elevilor li s-au prezentat viața și opera lui Ion Creangă și cărțile despre acesta, aflate în colecțiile bibliotecii. Activitatea a fost completată cu jocuri, dezlegare de ghicitori despre primăvară și crearea de mărțișoare. Din partea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Vaslui, coordonatoarea activității a fost doamna profesoară Mihaela Mocanu, iar din partea Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, coordonatoarea activității a fost bibliotecara Cristina Leon.
Cei din cadrul bibliotecii mulțumesc elevilor pentru participare, iar cadrului didactic pentru promovarea lecturii în rândul elevilor.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.