Mon. Sep 25th, 2023

”Ziua Nationala a lecturii. Indragostit de lectura”

1 min read

Sub aceasta titulatura a avut loc o manifestare online. Activitatea a facut parte din proiectul educațional intitulat„” realizat în parteneriat cu Grădinița cu P.P. nr. 5 Vaslui și Grădinița cu P.P. nr. 17 Vaslui și din proiectul educațional „???????????????????????????????????????? ???????? ????????????????????????????” realizat în parteneriat cu Grădinița cu P.P. nr. 3 Vaslui.
Într-o atmosferă veselă, de poveste, copiii de la grupele „Albinuțele”, „Buburuzele” și „Puișorii” au ascultat povești, au rezolvat ghicitori, au vorbit despre personajele preferate, au aflat cum pot deveni utilizatori ai bibliotecii și au promis că vor veni la bibliotecă.
Din partea Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, activitatea a fost coordonată de Dana Monica Vîntu, bibliotecar la Sala de Împrumut la Domiciliu pentru Copii.
Din partea Grădiniței cu P.P. Nr 17 Vaslui, activitatea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Gabriela Grosu, prof. înv. preșcolar Viorica Chiosa și prof. Gina Nane, director.
Din partea Grădiniței cu P.P. Nr 5 Vaslui, activitatea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Paula Macovei, prof. înv. preșcolar Diana Ionela Vasiliu și prof. Diana Nina Miron, director. Din partea Grădiniței cu P.P. Nr 3 Vaslui activitatea a fost coordonată de prof. înv. preșcolar Simona Vrabie, prof. înv. preșcolar Vasilica Iuliana Balan și prof. Cristina Lefter, director.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.