15/06/2024

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 1 POLIȚIE RURALĂ VASLUI

2 min read

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Deleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.
La data de 23 octombrie polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din sat Deleni, comuna Deleni, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, provoacă scandal la domiciliu.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 32 de ani și-ar fi agresat tatăl.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului, acesta fiind evacuat temporar din locuința părinților și obligat să păstreze distanța de 50 de metri față de tatăl său și de locuință.
În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce vor necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Ulterior, în aceeași seară, la orele 21.30, bărbatul a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu și a încercat să pătrundă în locuința părinților săi.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 24 octombrie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.