Mon. Sep 25th, 2023

”Citesti si castigi ”-concurs de lectură organizat de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui

2 min read

Cartea pe care o prezentam astăzi este ”Minti geniale. Verdict: Infractor”, de Gordon Korman. Aceasta face parte din titlurile propuse pentru lectură copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.
Scriitorul americano-canadian Gordon Korman s-a născut la Montreal, în 1963 și a scris, până la această dată, 100 de cărți pentru copii și tineret. S-a apucat de scris în clasa a șaptea, când a fost provocat la ora de engleză șă scrie zi de zi, timp de patru luni. Atunci a finalizat prima lui nuvelă, pe care o va publica în timpul liceului, sub numele de ?ℎ?? ???’? ?? ????????? ?? ????????? ???? (1978). Iar acesta a fost abia începutul. Majoritatea cărților sale au fost și sunt în topul celor mai bine vândute cărți, multe dintre acestea fiind traduse în peste 30 de limbi.
”Minti geniale. Verdict: Infractor” este cel de-al doilea volum din seria ”Minti geniale”. Clonele din proiectul Osiris sunt libere, dar sunt vânate. După ce au scăpat cu mari dificultăți din orașul „perfect” în care s-au născut, Eli, Tori, Amber și Malik se regăsesc în sfârșit în lumea reală și sunt hotărâți să demaște conducătorii din Serenity. O pistă de urmat este s-o găsească pe misterioasa miliardară și fondatoare a proiectului Osiris.
Ce descoperă va schimba tot și îi va conduce direct în inima experimentului.
Ce descoperă ei? Ce anume ne face oameni? Acestea sunt întrebări ale căror răspunsuri le veți afla doar citind această carte.
Propunerile pentru lectură, condițiile de participare, formularele necesare și alte informații utile, le găsiți în Regulamentul Concursului „?????̦?? ?̦? ??̂?̦????” în linkul de mai jos sau scanând codul QR din afiș.
https://www.facebook.com/bjvaslui/posts/3312780542339196

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.