15/06/2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 3 POLIȚIE RURALĂ BÂRLAD

2 min read

Poliţiştii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 36 de ani, din comuna Vinderei, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați din localitatea Valea Lungă, comuna Vinderei, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, săvârșită în data de 17 octombrie 2022, în localitatea Valea Lungă.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în seara zilei de 17 octombrie 2022, la ora 18:20, persoana vătămată, bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce se aflau în zona unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi fost lovită de către persoanele cercetate, cu o țeavă, în zona toracică și a capului.
Urmare a agresiunii, persoana vătămată, domiciliată în localitatea Valea Lungă, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
La data de 19 octombrie ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.