15/06/2024

Primarul Vasile Paval i-a felicitat pe sportivii medaliați

2 min read

Edilul municipiului resedinta de judet, Vasile Pavăl, a avut cuvinte de apreciere la adresa sportivilor de la Liga de Est care au obținut 2 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz la Cupa Mondială la Taekwon-do ITF.
„Urmărim, mereu cu emoție și bucuria anticipării, competițiile sportive la care vasluienii noștri participă, emulații între cei mai buni dintre cei mai buni, la care implicarea totală garantează reușita. Astfel de sentimente ne-a trezit prezența ACS LIGA DE EST – VASLUI la Cupa Mondială la Taekwon-do ITF, desfășurată la Koper, Slovenia, în perioada 1-9 octombrie. Vasluienii Andrei Chiriac și Ștefan Frățian, membri ai lotului național de Taekwon-do al României, s-au făcut remarcați, primul obținând titlul de campion mondial la tehnici speciale (individual), iar cel de-al doilea – campion mondial la spargeri forță și vicecampion mondial la proba Tull individual 2 Dan. La aceeași competiție vasluianul Mircea Hondru a devenit vicecampion mondial la proba de tehnici speciale, iar Amalia Teodora Codreanu a cucerit medalia de bronz la proba tull individual 2 dan juniori”, se arată în scrisoarea adresata de primarul Vasile Paval sportivilor vasluieni.
Primarul Vasluiului i-a evidențiat și pe Ștefan Emilian Prisacaru, titular al Clubului Sportiv „Sergentul” Vaslui, care a devenit campion balcanic în cadrul Campionatului de șah Balkan Youth 2022, desfășurat în Muntenegru, dar și echipa CS „Sergentul” – Radical Grup, care a promovat în Superligă, terminând pe primul loc in cadrul Campionatului de sah pe echipe, Divizia A.
„Bucuria victoriilor acestor sportivi ne-a umplut inimile de mândrie, căci vasluienii noștri sunt oameni frumoși, cu preocupări alese și rezultate de excepție în țară și în lume. Campaniile noastre de promovare a valorilor locale nu ar avea succes fără confirmările venite din recunoașterea la nivel național și internațional a valorii muncii depuse de concetățenii noștri. Pentru efortul constant, pentru pasiunea și dăruirea cu care urcați pe cele mai înalte trepte numele orașului nostru, vă mulțumim și vă asigurăm de întreaga noastră prețuire!”, a mai precizat primarul Vasile Pavăl.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.