Mon. Sep 25th, 2023

”Citesti si castigi” – concurs de lectură realizat de Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

1 min read

Cititul este un câștig pentru minte și suflet, iar la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, dacă citești ești și premiat.
Începând de astăzi, timp de 20 de zile, institutia vasluiana va promova cărțile propuse lecturii, pentru a vă ajuta și ușura participarea la concurs.
Cartea de astăzi, 13 octombrie 2022, este ???????? de ???? ?????? și face parte din titlurile propuse pentru lectură copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.
”Coraline” a apărut în anul 2002, sub forma unei nuvele fantasy, iar în anul 2008 sub forma unui roman fantasy ilustrat, cu desene de P. Craig Russell și text de Todd Klein.
Comparată cu ”Alice in tara minunilor” a lui Lewis Carroll, romanul a avut parte, încă de la debut, de critici favorabile, de numeroase premii (Premiul Bram Stoker în 2002, Premiul Hugo și Premiul Nebula în 2003), de o ecranizare animată și de o adaptare pentru teatru în 2009.
Deși au trecut 20 de ani de la debut, ”Coraline” este încă o poveste captivantă, cu întâmplări neobișnuite, cu teme actuale din viața copiilor sau a adolescenților, prezentate într-o manieră un pic înfricoșătoare, dar cu un final în care toată lumea câștigă.
?? ??̂?̦????̆❓Asta râmâne să descoperiți citind acest roman
„21 ?? ??????? ?̦? 14 ??̦? ???? ?̂? ???? ??? ????????. 13 ???????, ??̦? ??? ???? ?̂? ????? ????̆ ?̦? ??? ????????̆ ???? ? ??????????̆ ?̂???-? ???? ?̂? ???? ????????? ??? ????? ??-? ????? ?? ????̦????̆, ???? ??̆ ????? ???? ???? ??? ????! ????̆????? ???? ??? ??????????? ?̦? ??? ?????, ??̂?????? ???? ??? ????̆, ??? ??̆????̦?? – ??? ?????̦?. ???? ??̆ ??????? ??? ????? ???? ????̆ ?? ??????? ?̂? ??? ?? ??ℎ?, ??? ????̆ ???????? ???? ??̆ ??̆??̂??̆ ?̂? ???????̆ ???? ??????̆ ?̂? ???? ??̆????̦?? ?? ???? ?? ??, ??? ?? ??????? ??̆ ????̆ ?????̦? ? ??̆ ? ????̆ ?? ????????̆ ????̆ ??̆-? ?????̆ ??????? ?̂? ????? ??ℎ????. ???? ?? ? ??̆ ????̆ ?????????”

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.