15/06/2024

POLIȚIȘTII SECȚIEI 6 POLIȚIE RURALĂ NEGREȘTI AU REȚINUT 4 PERSOANE

2 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negreștii, au reținut 4 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 48 de de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
La data de 9 octombrie, la orele 15.34, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe raza localității/comunei Băcești, județul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane s-a lovit reciproc și tulbură ordinea și liniștea publică.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii şi liniştii publice.
În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, față de 4 bărbați din comuna Băcești, județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 10 octombrie 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
În cauză, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniştii publice”, “lovire sau alte violenţe” și “distrugere”.
Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.