15/06/2024

TINERI REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, din comuna Grivița, județul Galați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a trei tineri, din județul Galați, bănuiți de comiterea mai multor furturi calificate, în perioada 22 septembrie – 1 octombrie, în municipiul Bârlad, județul Vaslui.
În noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie, la orele 3.45, un echipaj de poliție, din cadrul Biroului de Ordine Publică Bârlad, a surprins, în flagrant, și imobilizat cele 3 persoane cercetate care încercau să sustragă un catalizator, de la un autoturism parcat pe strada General Vasile Milea.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoanele bănuie s-ar fi deplasat pe raza municipiului Bârlad și ar fi sustras componente auto (catalizatoare) de la diverse autoturisme.
La data de 1 octombrie, ca urmare a administrării probatoriului, față de persoanele cercetate a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.