14/06/2024

REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

2 min read

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Măscurei, comuna Pogana, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie.
În data de 30 septembrie, orele 18.19, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Măscurei, și-ar fi agresat fizic soția.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Bârlad au stabilit că în aceeași zi, 30 septembrie, la orele 18.00, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, persoana bănuită de comiterea faptei sesizate și-ar fi agresat soția. Acesta și-ar fi agresat și copiii, în vârstă de 12, respectiv 9 ani, atunci când aceștia ar fi încercat să îl oprească.
În urma agresiunii, soția, în vârstă de 32 de ani, a suferit leziuni ce vor necesita 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.
În urma probatoriului administrat, în aceeași zi, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, 1 octombrie 2022, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus măsura preventivă a control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.