15/06/2024

Nou gest marca ”Dragoste desculta” Negresti

2 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti nu se demint. Au mai facut un gest nobil, zilele trecute. ”Am daruit zilele trecute unei mamici cu ochi cuminti niste ghiozdane si diverse lucruri pentru casa. Lucruri mici am spune noi. Ne-a scris mai tarziu un mesaj atat de cuprinzator incat am inteles ca inima ei plina de multumire stia sa faca din fiecare eveniment al vietii o sarbatoare.
E ceva special la oamenii simpli pe care ii intalnim. De cand tot colindam satele, traim o plinatate pe care nu stim sa o punem in cuvinte. Sa mai incercam o data:
Multe familii care nu au de toate, multi batrani carora le lipsesc cele necesare, insa, au accesat o bogatie pe care unii dintre noi nu mai stim cum sa o accesam.
Oare de ce? Ce au ei in plus? Ii iubeste Dumnezeu mai mult decat pe noi, astia mai cu de toate pe rafturi?
E BOGATIA cuvantului ROSTIT, bogatia multumirii in directia Cerului. Si nu multumire in soapta, e o multumire strigata la rascruce de uliti: “Slava Domnului Taicutul ca fara el era vai de capul nostru!”
Si cuvantul acesta nu se intoarce la ei fara rod. Exista o plinatate, o multumire sufleteasca, o bucurie a lucrurilor mici pe care noi si daca am vrea nu am sti cum sa o gasim.
Pentru ca ea nu vine din noi, vine de acolo de Sus din necunoscut cand credem inainte sa vedem si ROSTIM multumire si binecuvantare chiar si atunci cand nu le avem pe toate aliniate!
Are sens ce spunem noi aici?”, a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei negrestene.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.