15/06/2024

Bucurie și pace într-o lume învrăjbită

2 min read

Conflictele, războaiele, bolile, problemele economice și sociale amenință pacea și liniștea tuturor. Vor trăi vreodată oamenii în pace bucurându-se cu adevărat de viață? Pentru a răspunde la această întrebare, Martorii lui Iehova din România și de pe întregul pământ vor organiza în luna septembrie campania: Bucurie și pace într-o lume învrăjbită.
Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei campanii mondiale, Martorii lui Iehova din Vaslui vor distribui gratuit broșura Bucură-te pentru totdeauna de viață! Prin această inițiativă, Martorii lui Iehova vor îndrepta atenția asupra promisiunilor încurajatoare ale Bibliei cu privire la viitor și vor arăta că oamenii se pot bucura pentru totdeauna de viață pe pământ, deși situația actuală pare să indice contrariul.
La nivel global, vor fi distribuite milioane de exemplare ale broșurii Bucură-te pentru totdeauna de viață! în peste 530 de limbi. În județul Vaslui Martorii lui Iehova vor distribui aproximativ 600 exemplare ale acestei broșuri în limba română.
Îndreptând atenția asupra Cuvântului lui Dumnezeu, broșura răspunde la numeroase întrebări, precum: Cum am apărut? Care este scopul vieții? De ce suferim? Va veni vreodată un sfârșit al lumii? Se vor putea bucura oamenii pentru totdeauna de viață? Milioane de oameni de pe întregul pământ au aflat deja răspunsul la aceste întrebări citind Biblia.
Broșura poate fi citită sau descărcată gratuit on-line accesând adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna-de-viata-brosura/. Sau se poate solicita un exemplar gratuit de la Martorii lui Iehova din localitatea dumneavoastră.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.