14/06/2024

Proiectul „Vaslui – Capitala Tineretului din România”, la Cluj Napoca

1 min read

Consiliul Local Vaslui a aprobat susținerea financiară a Grupului de Iniţiativă “Vaslui – Capitala Tineretului din România”. Prin două adrese, grupul a solicitat un sprijin financiar în sumă de 4.050,00 de lei, în vederea deplasării unei delegaţii a grupului la Cluj-Napoca, pentru participarea şi susţinerea finală a programului propus pentru anul 2024 în cadrul Summitului Tinerilor, care va avea loc în perioada 15–18 septembrie.
Alocarea sumei de 4.050,00 lei se va realiza de la bugetul local, justificarea acesteia urmând a fi efectuată cu documente conform reglementărilor legale în vigoare.
Grupul care se va deplasa la Cluj Napoca este format din 11 persoane și s-a solicitat pentru fiecare membru suma de 300 de lei și 750 pentru șoferul care conduce microbuzul. Din grupul celor 11 persoane vor fi nominalizate patru persoane care împreună cu primarul Vasile Pavăl vor prezenta demersul municipiului Vaslui la evaluarea finală din data de 17 septembrie.
Autorităţile publice locale ale municipiului Vaslui au iniţiat şi aprobat documentaţia care stă la baza hotărârii privind aprobarea susţinerii financiare a Grupului de Iniţiativă “Vaslui – Capitala Tineretului din România”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.