15/06/2024

Precizari de la IPJ Vaslui

2 min read

În completarea materialului de presă nr. 365, transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui în cursul zilei de astăzi, 6 septembrie a.c., vă informăm cu privire la faptul că:
În data de 6 septembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, l-au reținut pe bărbatul de 47 de ani, din Vaslui, pe o perioadă de 24 ore.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Nr. 365 din 6 septembrie


Luni, 5 septembrie 2022, orele 20.50, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, fără victime omenești, pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Vaslui.
Deplasat în temeiul sesizării, un echipaj al Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, a depistat autoturismele implicate în eveniment și persoanele care le conduceau.
Întrucât unul dintre conducătorii auto, bărbat de 47 de ani din Vaslui, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.