14/06/2024

PRECIZARI PRIMITE DE LA IPJ VASLUI

2 min read

În completarea materialului de presă nr. 361, transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui în cursul zilei de astăzi, 4 septembrie a.c., vă informăm cu privire la faptul că:
În cauză, au fost puse în executare 5 mandate de aducere, pe numele a 5 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, toate din municipiul Bârlad, județul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru cercetări.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE A INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN VASLUI

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 4 percheziții domiciliare, la adrese de pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui.

Astăzi, 4 septembrie, peste 45 de polițiști și jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din municipiul Bârlad.
În cauza penală în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de Biroul de Analiză a Informațiilor Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.