15/06/2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 6 POLIȚIE RURALĂ NEGREȘTI

2 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, din comunele Rebricea și Dănești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați, domiciliați în localitățile Draxeni și Rebricea, comuna Rebricea, respectiv Bereasa, comuna Dănești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte produse în data de 26 august 2022, în localitatea Draxeni.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 26 august, la orele 23.30, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbații cercetați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane vătămate, doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitatea Rediu, comuna Scânteaia, județul Iași. Totodată, unul dintre bărbații cercetați, cel de 21 de ani, ar fi produs avarii unui autoturism, lovindu-l cu pumnii.
Ca urmare a agresiunii, persoanele vătămate au suferit vătămări corporale ce au necesitat 35 – 40, respectiv 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
La data de 29 august, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 30 august, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.