15/06/2024

Vestea zilei despre actorul Florin Busuioc

2 min read

În 2018, Florin Busuioc a văzut moartea cu ochii, în urma unui infarct. În prezent, însă, la patru ani de la tragicul incident, Florin Busuioc stă bine cu sănătatea. Prezentatorul TV a recunoscut că în urmă cu trei săptămâni a avut COVID. Din fericire, în două zile s-a vindecat complet.
„Am scăpat repede, două zile cred că m-au ținut febra și durerile musculare, după care, pentru că m-am dus la spital din prima zi, mi-au dat un antiviral care m-a ajutat foarte tare și am scăpat destul de repede. Nu am avut probleme deloc, nicio complicație, nici oboseală după Covid. Am avut noroc, da”, a spus Busuioc.
Referitor la problemele sale cu inima, acesta a spus că merge o dată la șase luni la control la medicul care a avut grijă de el în 2018.
„Iau medicamente, am un tratament pe care îl iau zilnic, nu sunt multe medicamente – 4 pastile, nu am probleme. Să fiu sincer, în afară de supraponderabilitate de care nu pot să scap, nu am altfel de probleme. Și de asta ar trebui să scap la un moment dat, poate cu ajutorul unui nutriționist. Bănuiesc că a avut legătură și cu renunțatul la țigări și cu poftele mele, sunt cam gourmand”, a explicat prezentatorul TV. Florin Busuioc trebuie să slăbească 18 kg: „Trebuie obligatoriu să ajung la nutriționist”
Deși nu are probleme grave de sănătate, medicul de familie i-a recomandat să slăbească peste zece kilograme. În prezent, Florin Busuioc trebuie să dea jos 18 kg ca să ajungă la greutatea ideală, de aceea a decis să urmeze sfaturile unui nutriționist.
„Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, după aceea m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg. Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat. Am mai ținut așa diete, dar nu pot să mă țin de ele să fiu sincer, nu mă pot ține cum trebuie, pentru că nu au fost diete controlate, diete date de cineva, de un nutriționist. Au fost diete luate de pe net, date de cine știe cine, unul care a încercat și i-a ieșit. Trebuie, obligatoriu să ajung la nutriționist. Am o nutriționistă bună. Dacă ați văzut-o pe Greta de la Măruță, care a slăbit 25-30 kg, aș vrea să merg la nutriționista ei”, a mentionat Florin Busuioc.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.