14/06/2024

Tineri retinuti la Vaslui

2 min read

În completarea materialului de presă nr. 325, transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, în cursul zilei de astăzi, vă informăm cu privire la faptul că, față de 5 tineri, cu vârste între 17 și 24 de ani, din localitatea Unțești, comuna Bogdănești, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în noaptea de 6/7 august 2022, la ora 04.00, în municipiul Bârlad, județul Vaslui, în zona unui club, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, prezumtivii autori ar fi agresat șapte persoane vătămate, bărbați cu vârste între 19 și 43 de ani.
Bărbații cercetați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru documentarea și probarea activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Nr. 325 din 12 august 2022

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Astăzi, 12 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 5 percheziții domiciliare, la adrese din localitatea Unțești, comuna Bogdănești, județul Vaslui.
În dosarul penal în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii și lovire sau alte violențe.
Polițiștii implicați în derularea acțiunii au pus în aplicare un număr de 5 de mandate de aducere.
Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.