Sun. Oct 2nd, 2022

UN NOU GEST MARCA ”DRAGOSTE DESCULTA”

2 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” au mai…bifat un gest mai mult decat frumos.
”Ne-am trezit la 5.00 dimineața. Am pregătit 50 de porții cu mâncare caldă, prăjituri și cafea și am pornit către bătrânii care ne sunt deja prieteni. Nu cred că există cuvinte să putem explica trăirile zilei de astăzi la picnic-ul surpriză pe care l-am orgznizat saptămâna această pentru cei care ne povestesc mereu de prietena lor…singurătatea. A fost o zi plină de emoții. Au plâns toți bunicii care n-au mai ieșit din casă/curte de cel puțin zece ani. Toti au spus prezent din prima.
,,Cum să nu mergem mamă la iarbă verde? Ne este dor de mirosul câmpului pe unde culegeam urzici și plante medicinale. Dar cum de v-a trecut prin minte să ne dăruiți un cadou asa de frumos? Noi nu avem cum sa vă răsplătim oboseala și efortul mare pe care l-ati făcut astăzi pentru noi. Ne-ati luat cu masina de la poartă și ne-ati adus acolo unde inima noastră putea să ajungă doar cu gândul din când în când”.
Ne-au spus de nenumărate ori: ,,Vă iubim din toată inima! De când ne vizitati voi, parcă viață noastră este mai frumoasă. Vă mulțumim pentru că suntem asa de importanți pentru voi. Se vede cât de mult ne prețuiți în grija pe care o arătați față de noi”. Aceste cuvinte au fost rostite de unii dintre cei ajutati de membrii si voluntarii asociatiei si au fost redate de Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.