15/06/2024

8 PERSOANE REȚINUTE LA BĂCEȘTI

2 min read

În data de 9 august, la orele 14.39, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe raza localității/comunei Băcești, județul Vaslui, mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii şi liniştii publice.
În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, față de 8 persoane (șase bărbați și doi minori) din comuna Băcești, județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 15 și 66 de ani.
În cursul zilei de astăzi, 10 august 2022, acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
În cauză, sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniştii publice”, “lovire sau alte violenţe” și “distrugere”.
Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale.
Pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura ordinea și liniștea publică, pe raza localității Băcești, a fost instituită zonă specială de siguranță publică. În cadrul zonei speciale, ordinea și liniștea publică este menținută de polițiști și jandarmi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.