15/06/2024

”Razboi” PNL-USR contra PSD, in CL Vaslui

1 min read

Consiliul Local Vaslui a reușit să adopte proiectul privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului USR-PLUS Vasile Filipescu. La ședința din luna iunie proiectul nu a fost votat și toate punctele aflate pe ordinea de zi au fost respinse. Înaintea votului final, grupurile consilierilor locali au încercat să paseze responsabilitatea blocării legislativului local timp de o lună.
Consilierii PSD au acuzat majoritatea că încearcă să îi „pună în cârcă problemă blocării proiectelor de hotărâre, în timp ce reprezentanții majorității au afirmat că municipiul Vaslui nu a fost blocat nicio zi, iar toate activitățile s-au desfășurat într-un cadru de normalitate.
La ședința de luna trecută consilierii PSD s-au abținut de la votul proiectului privind constatarea încetării de drept a mandatului consilierului Vasile Filipescu și, astfel, proiectul nu a fost aprobat. În replică consilierii PNL-USR au cerut o pauză de trei minute în care au decis să nu participe la vot la restul proiectelor supuse dezbaterii, astfel încât nu a fost adoptată nicio hotârăre.
Primarul Vasile Pavăl a intervenit în cadrul ședinței și a cerut consilierilor să dea dovată de maturitate pe timpul dezbaterilor si in luarea de decizii si hotarari.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.