14/06/2024

Procedura de selecție a membrilor CA de la SC Transurb SA Vaslui

1 min read

Consiliul Local (CL) Vaslui va dezbate în următoarea ședință ordinară un proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al SC Transurb SA Vaslui.
Mandatul membrilor CA la societatea de transport local s-a încheiat în luna aprilie 2022, motiv pentru care este necesară numirea Consiliului de Administrație care să asigure funcționarea societății.
Prefectura Vaslui a întos la CL Vaslui hotărâre privind numirea administratorilor provizorii la SC Transurb. Adresa privind reînoirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrația al SC Transurb a fost primită în data de 28 iunie 2022.
Va fi întocmit un răspuns pe procedură și pe tot ceea ce a fost parcurs în cadrul Consiliului Local (CL). În cursul acestui an au fost trei hotârări pe care Prefectura Vaslui le-a întors la CL Vaslui. Însă pentru a debloca situația și a se numi membri în CA al SC Transurb s-a ales ca respectivele hotărâri să fie revocate. Mai exact, nu s-a mers în contencios administrativ pentru a vedea care parte are dreptate.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.