14/06/2024

Surpriza, neplacuta, de proportii:

1 min read

Husana Husi nu s-a inscris in Liga a 3-a!!

Dupa ce a incheiat sezonul trecut pe locul 3 in seria 1 a Ligii a 3-a la fotbal Husana Husi nu s-a mai inscris in viitoarea editie de campionat!! Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anunțat, prin reprezentantii sai, că pentru sezonul 2022-2023 au mai rămas vacante locuri în Liga a 3-a, ca urmare a neînscrierii în termenul regulamentar a cinci echipe, printre care și ACS Hușana Huși.
Comitetul de Urgență al FRF a propus înlocuirea lor cu echipele retrogradate de pe locul 9 din play-out, cu cea mai bună linie de clasament, propunere acceptată în data de 19 iulie.
Astfel, județul Vaslui rămâne în eșalonul 3 doar cu două echipe, Sporting Juniorul Vaslui și FC Rapid Brodoc, cea de a doua obtinanad promovarea in aceasta vara.
ACS Hușana Huși a rezistat în Liga a 3-a doar trei sezoane, perioadă în care a obținut performanțe foarte bune în Cupa României, unde a ajuns până în șaisprezecimile competiției, iar sezonul trecut a jucat în play-off-ul Ligii 3, încheind pe locul 3 în seria 1, cea mai bună performanță a fotbalului hușean.
În noile condiții seria 1 a Ligii a 3-a ar putea avea următoarea componență: Dante Botoșani, Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Sporting Juniorul Vaslui, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Știința Miroslava, Șomuz Fălticeni, Rapid Brodoc, Viitorul Darabani și CSM Bacău.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.