24/07/2024

Un alt ”primar de 6 stele” in judet

1 min read

Ieri va informam faptul ca Vasile Tabara, primarul comunei Hoceni, a primit premiul ”Primar de 6 stele” din partea conducerii Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR). Insa nu este singurul. Iata ca un alt primar din judet a primit aceeasi distinctie. Este vorba de primarul comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, cel căruia conducerea Asociației Comunelor din România (ACoR) i-a decernat Trofeul ”Primar de 6 stele”.
O diplomă mai mult decat meritată pentru edilul din judetul Vaslui. Satele de aici nu sunt cu nimic mai prejos decat cartierele de la oraș. Si nu exageram cu nimic. Peste tot poti întâlni străzi asfaltate, instituții moderne, o moderna sală de sport, școli și grădinițe noi, case mari, frumoase. Mândria de a fi lipovițean a ajuns un brand, pe care primarul Valerian Hriscu l-a cultivat cu insistență în cei nu mai putin de…22 de ani de mandat. Primarul Hriscu este la al saselea mandat. Mulți vasluieni s-au mutat cu casele și afacerile la Lipovăț, comuna devenind un adevarat colț de rai, dupa numerosii ani de muncă ai edilului.
P.S. Am avut placerea sa-l cunosc personal pe primarul de la Lipovat. Si nu de ieri, de alaltaieri, ci de mai bine de 30 de ani!! Iar diploma si trofeul obtinute, confirm, sunt mai mult decat binemeritate! Felicitari domnule primar si la cat mai multe si mari realizari!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.