24/07/2024

BĂRBAT REȚINUT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

1 min read

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Văleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Văleni, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă în data de 24 iunie.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 24 iunie, în timp ce se afla pe terasa unui spațiu comercial din localitate, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic, lovind cu palmele și picioarele, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitate.
În data de 30 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul de 29 de ani, s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.