24/07/2024

POLIȚISTĂ DIN BÂRLAD MEDALIATĂ LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE ATLETISM ȘI CROS AL M.A.I.

1 min read

În perioada 7-10 iunie, la Târgu Jiu, județul Gorj, a fost organizat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, destinat polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și personalului Aparatului Central.
Competiția organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive, din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., a propus, pentru tot personalul salariat al structurilor M.A.I. (femei si barbati), 23 de probe de atletism și cros, în aceste discipline atât de importante pentru pregătirea fizică a cadrelor ministerului.
La ediția din acest an, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost reprezent de un lot de 7 polițiști (4 femei și 3 bărbați) care au concurat, în funcție de înclinațiile sportive, la probele de atletism (săritura în lungime, viteză, rezistență, aruncarea greutății) și cros.
Printre ei s-a numărat și bârlădeanca Andreea MACOVEI, agent de poliție în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad. Aceasta a obținut medalia de bronz, la proba de atletism – 800 metri, în competiția destinată femeilor cu vârsta pînă în 30 de ani.
Andreea este polițistă din anul 2019, fiind absolventă a Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.

Conducerea IPJ Vaslui adreseaza Felicitări pentru rezultatul obtinut!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.