24/07/2024

POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI AU REȚINUT UN BĂRBAT PENTRU
SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, AMENINȚARE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

1 min read

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștea publică.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 30 mai a.c., bărbatul cercetat, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi amenințat și agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla în zona străzii Siret, tulburând astfel liniștea publică.
În data de 09 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de bărbatul de 40 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.