24/07/2024

Cariera militara, o cariera de succes

2 min read

Ministerul Apărării Naţionale oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de carieră şi specializări, în funcţie de vârsta, studiile, abilităţile şi aspiraţiile tale profesionale.
Centrul Militar Judeţean Vaslui, prin Biroul Informare Recrutare, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, cu domiciliul în judeţul Vaslui.
Se scot la concurs pentru concursul de admitere un numar de 449 de locuri pentru învățământul postliceal de formare a maiștrilor militari și 731 de locuri pentru învățământul postliceal de formare a subofițerilor;
Cu acest prilej au loc activităţi de recrutare a candidaţilor pentru îndeplinirea serviciului militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar, pentru ocuparea a 871 de locuri (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, soldați și gradați rezerviști voluntari);
In aceasta perioada se derulează campania de recrutare pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în activitate, în calitate de soldat gradat profesionist în Armata României, pentru ocuparea a 1049 de posturi.
Pentru informaţii detaliate, consiliere şi începerea procesului de recrutare, cei interesaţi sunt invitaţi să se prezinte la sediul Biroului Informare Recrutare, situat pe strada Decebal nr. 16, în clădirea Centrului de resurse pentru afaceri Vaslui, etaj I, camera 8, zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00–16.00, marţi între orele 8.00-18.00.
Informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0235.315.309 sau 0235.312.961.
Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresele www.mapn.ro sau www.facebook.com/Centrul Militar Judetean Vaslui, iar înscrieri online pe locurile pentru învățământul postliceal de formare a maiștrilor militari și subofițerilor se fac la adresa https://recrutare.mapn.ro/signupform.php.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.