16/07/2024

CARIERA MILITARĂ, LA LOC DE CINSTE

2 min read

Îţi doreşti o provocare, vrei să te mândreşti cu profesia şi cu realizările tale, să fii printre cei mai buni, să fii respectat şi să ai posibilitatea de a te afirma şi de a te perfecţiona continuu?
Ministerul Apărării Naţionale îţi oferă posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de carieră şi specializări, în funcţie de vârsta, studiile, abilităţile şi aspiraţiile tale profesionale. Centrul Militar Judeţean Vaslui, prin Biroul Informare Recrutare, desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, cu domiciliul în judeţul Vaslui, pentru următoarele categorii de personal, astfel:
Ofiţer (învăţământ universitar): până pe 3 iunie 2022
Maistru militar (învăţământ postliceal): până pe 10 iunie 2022
Subofiţer (învăţământ postliceal): până pe 10 iunie 2022
Soldat/gradat profesionist: 2 mai – 17 iunie 2022.
Pentru informaţii detaliate, consiliere şi începerea procesului de recrutare, cei interesaţi sunt invitaţi să se prezinte la sediul Biroului informare – recrutare, situat pe strada Decebal nr. 16, în clădirea Centrului de resurse pentru afaceri Vaslui, etaj I, camera 8, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, marţi între orele 08.00-18.30.
Informaţii se pot obţine la numerele de telefon 0235.315.309 sau 0235.312.961.
Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresele www.mapn.ro sau www.facebook.com/Centrul Militar Judetean Vaslui, iar înscrieri online pe locurile pentru învățământul postliceal de formare a maiștrilor militari și subofițerilor se fac la adresa https://recrutare.mapn.ro/signupform.php.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.