15/07/2024


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/gazetade/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

?????????? ?̦? ??????

1 min read

Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, în parteneriat cu Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui a fost gazda activității „Literatura si muzica” din cadrul proiectului educațional „Literatura si alte arte”. Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui, îndrumați de profesoara Mihaela Marandescu, au aflat informații despre bibliotecă, serviciile oferite, noutățile din colecțiile bibliotecii și cum se creează o punte între cele două domenii.
Arta a fost și va rămâne un instrument mereu îmbogățit în procesul de formare a tinerei generații. Putem asigura astfel o dezvoltare armonioasă: intelectuală, socială, emoțională, fizică și estetică, se poate cultiva încrederea în propriile forțe, dar se dezvoltă și spiritul de competiție. Activitatea a fost coordonată de ???????? ??????̆, bibliotecar la Sala de Împrumut la Domiciliu pentru Adulți.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.