24/07/2024

POLIȚIȘTII VASLUIENI AU REȚINUT 3 BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE COMITEREA A DOUĂ INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT

2 min read

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, din municipiile Vaslui și Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșireaa două infracțiuni de furt calificat.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 26 de ani, din municipiile Vaslui și Bârlad, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în data de 13 mai 2022, bărbații cercetați ar fi sutras din incinta unui punct farmaceutic, din municipiul Vaslui, mai mule produse cosmetice. De asemenea, aceștia ar mai fi sustras, în perioada 14 – 15 mai 2022, mai multe produse electrocasnice, dintr-o stație de alimentare carburați, din municipiul Vaslui.
Prejudiciul creat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 5.250 de lei.
În cursul zilei de ieri, 17 mai 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 18 mai 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.