24/07/2024

„Uniți pentru pace” – a V-a ediție a Programului „Bun venit copilărie”, în Episcopia Hușilor

2 min read

Episcopia Hușilor, prin Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, organizează și în acest an un eveniment dedicat copiilor, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Sâmbătă, 4 iunie 2022, curtea Catedralei Episcopale din Huși se va umple, preț de câteva ceasuri, cu glasurile voioase ale celor mici. 1.500 de copii, proveniți din medii defavorizate, se vor bucura împreună de programul pregătit de organizatori. Lor se vor adăuga toți copiii din familiile de refugiați care sunt găzduiți în prezent în județul Vaslui.
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, ne propunem și anul acesta să călăuzim pașii timizi ai copilașilor spre tărâmul de poveste care va lua naștere în curtea Catedralei Episcopale din Huși pe data de 4 iunie 2022.
Ediția a V-a a Programului ,,Bun venit copilărie”, se va intitula ,,Uniți pentru pace”, și va avea ca scop principal crearea unei povești în care personajele principale vor fi 1.500 de copii din întreaga Eparhie, dar și copiii care au fost nevoiți să își părăsească domiciliul din cauza conflictului militar din Ucraina.
Pentru că zâmbetul de copil este cea mai frumoasă rugăciune, noi ne propunem sa îi bucurăm prin ateliere de pictură, de muzică, de șah, tobogane, vată de zahăr, pizza, înghețată, facepainting, baloane, carusel etc.
Deoarece ,,copilăria este inima tuturor vârstelor”, vă invităm să fiți aproape de noi în realizarea acestui demers.
,,Copiii sunt mâinile cu care atingem cerurile!”
Mulțumim tuturor oamenilor de bine care se implică în toate proiectele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a menționat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.
Puteți sprijini în continuare aceste demersuri, prin contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.
Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;
Revolut: 0757 938 531 revolut.me/afilantropiahusi

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.